2017-09-05 914 views
朋友們生日飯局,生日大哂,就由佢決定食邊間。😆.去到朋友太肚餓,已經叫定野食!有時唔知食咩都幾驚喜😏.一坐底,就見到呢個好靚既拼盤,入面有軟殼蟹,豬仔骨,炸雞,薯條同烤波羅沙律。軟殼蟹好食👍🏻,薯條,炸雞同沙律都普通,但豬仔骨真係好難食,無乜肉都算,啲肉仲要梅梅地!..我發覺呢間餐廳啲菜名,個個都水蛇春咁長😅.明太子醬北海道魷魚海鮮意大利面:海鮮配料都幾多,個明太子醬見到有一粒粒,味道唔算好濃!..味噌西京燒帆立貝蟹柳脆趣薄餅:味噌唔多覺,但又唔覺得怪/唔夾,薄餅又脆又薄,幾好食!..芝士焗牛油果海蝦蟹棒熱石鍋墨魚汁飯:每樣野都ok,墨魚汁飯都唔會食到成口全牙都黑哂,但我真係唔太接受到生果熱食,本來都唔係特別食生油果,熱左仲難食左😣,我真係接受唔到!..最後黎到甜品,層層窩夫塔雪糕: 窩夫焗得岩好,外少脆內軟,芒果同香舊都正常,串菠蘿無味,唔酸唔甜,係無味!士多啤梨原粒上,連塊葉都係度,似乎無洗過🤔..環境好適合同朋友坐係度慢慢食同傾計!有意粉屋會員卡,所以有10%off!
朋友們生日飯局,生日大哂,就由佢決定食邊間。😆
去到朋友太肚餓,已經叫定野食!有時唔知食咩都幾驚喜😏
360特盛拼盤

,無乜肉都算,啲肉仲要梅梅地!
明太子醬北海道魷魚海鮮意大利粉

我發覺呢間餐廳啲菜名,個個都水蛇春咁長😅
味噌西京燒帆立貝蟹柳脆趣薄餅

芝士焗牛油果海蝦蟹棒熱石鍋墨魚汁飯
層層窩夫塔雪糕
環境好適合同朋友坐係度慢慢食同傾計!

有意粉屋會員卡,所以有10%off!
2017-08-29
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday