(Non-member)
2012-02-22 399 views
見成日好多食客, 有時仲要等位, 以為食物一鳴驚人, 但其實過譽左, 可能我只叫湯烏冬, 沒有叫其他食物, 覺得烏冬普通到唔普通, 湯底的味道同其他小型日式街坊舖無分別, 仲要豬骨湯要加錢. 以美孚呢個地區做街坊舖黎講價錢貴左少少少少啦.特別一提係佢地的服務, 可能唔憂無生意, 侍應小姐唔識serve客, 諗住留order枱俾其他人掛, 所以就叫我同朋友兩個坐吧枱. 當時係晚上8:00左右. 我入去時都見有起碼兩張order枱係無人坐, 不過到我食完都未見有其他人坐order, 所以可見侍應小姐心地唔多好, 專登俾差位人坐. 我諗我無下次.

2011-11-23