2020-07-02 1136 views
揀左間比較就腳既扒房,冇book檯,walk-in等左一個鐘,不斷有2人位可以入,但就冇6人位,而最後等到嗰陣,都只係俾到2人位,同4人卡位,要分開坐。同行朋友最先叫餐,但期間只有沙律餐湯同薯條到左,佢懷疑漏單,追問侍應,得到既回覆係整緊,後來佢隔離兩檯既人遲過佢黎但都已經有扒餐上檯,佢懷疑係侍應將上錯左俾隔離檯,再追問,餐廳承認有甩漏話俾個折黎,但咁既時候無論得到既回覆係咩已經唔重要,服務真係好甩漏,又餓又嬲爆都人之常情,所以必須首先寫低。再睇到劣評都有唔少人提及服務唔好,奉勸大家睇重服務既就唔好揀呢間啦。再黎薯條任食都唔好咁認真,我地4個人首先黎左4兜,係有少許餘溫既,再5分鐘上嗰2兜就啱啱炸嘅,但都係一樣,老麥薯條都好食過佢,薯條好乾但唔脆,加上d鹽唔使錢咁,好鹹,食完之後我地再試個番茄湯竟然係覺得個紅湯淡,唔夠味。後來再飲落去就發覺越黎越濃味,先知道係薯條嘅錯。沙律落左油醋汁,會好酸,唔食慣可能會覺得普通芝麻汁仲好。牛扒就3款都有叫到,最易咬開既係prime級平鐵牛扒,按餐廳推薦叫左medium rare,食落都叫做ok既,但隔離pat薯蓉會吸引d囉,又香又滑。而其他兩款都冇呢

沙律落左油醋汁,會好酸,唔食慣可能會覺得普通芝麻汁仲好。

牛扒就3款都有叫到,最易咬開既係prime級平鐵牛扒,按餐廳推薦叫左medium rare,食落都叫做ok既,但隔離pat薯蓉會吸引d囉,又香又滑。而其他兩款都冇呢隻牛扒好食,韌d同冇咁重牛味。

貪新鮮叫左嘢飲,有dirty lemonade 同really dirty lemonade ,dirty就冇酒精,另外一杯有少許酒精,但都一樣咁酸,最後都飲唔曬。

總結,
湯同沙律普通,
飲品,薯條同服務唔掂,
牛扒可以一試。

左really  dirty  lemonade  右  dirty  lemonade
2020-06-30
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$406 (Dinner)
  • 美國390日谷飼Prime級平鐵牛扒