2024-11-24 245 views
訂咗蛇餐,行落去訂,佢話可以電話訂,電話訂已話食蛇,comfime booking 已說明食蛇餐,去酒樓落單,又要問之後話可以落單,落單後又話冇蛇丸,冇蛇鬆,又冇大鱔,咁又話樓面唔知,又話佢地冇經驗,我落去已見3個待應,佢地話唔使訂都得⋯⋯我經過3次詢問,都話可以,到落單就咩都話冇,叫散嗌好D,好似慣常手法,因為見幾抬,都係咁有啲食蟹話冇長腳蟹,所以商業手法層出不窮,我地11個人,有老有嫩,加上生日飯,真係搞到有啲唔開心,第一次分享成評,就真係管理層好好反醒,如果唔係個個北上食,咁様只會搞到自己冇生意就唔好問點解,我覺得待應溝通好有問題,做錯野好似當冇事發生,覺得令人憤怒,完全不合情理,事情發生就客人負責,所以中伏相當高,問3次都可以話有'有事就話廚房,咁係咪應該下次我入廚房同啲廚房囉老講啦咁我使乜同你哋侍應講啦我覺得呢間嘢好奇怪管理層又好似唔理喎,問部長又唔理喎搵咗店長話OK嘅話要另外一個女人出嚟話冇餐喎真係吹脹。

• 蛇宴餐