2020-02-01 447 views
同幾個朋友去食佢哋都第一次去食,我就食過幾深水埗分店,為左就大家方便就去佐敦分店。一路食都冇乜事,到最後11點04分左右,有一個女侍應走埋黎,冇啦啦將我碟拎起,所有蝦殼倒左落粥到,我下左一聲話未食完,佢好串話我哋食到11點。我之後話咁係咪要話我地知,等我地打包定係點,佢話冇喎宜家11點04分,之後仲一手拎左兜粥。正當我好嬲想投訴,點知佢又去第二枱做同樣既野,人哋立刻投訴,仲話初初食唔係咁服務態度愈來愈差,我行出門口,人地仲係岩岩3個各人食左一碗,應該仲有好多粥未食。其實我比錢去食,點解唔問下客又或者早5分鐘話比客知11點要食哂?唔係所有客都食過幾次,唔知好正常,咁基本嘅嘢侍應都唔識?
2020-01-31
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner