2023-05-26 304 views
叫左炸豬扒同炸蠔定食真係好好食,十分脆又唔油膩,份量夠十分飽。跟餐嘅沙律菜都十分新鮮,咬落嗦嗦聲,沙律菜仲有鴨胸件非常淋。屋企老人家點左豚肉烏冬,豚肉好淋,老人家都咬到,抵讚。烏冬仲要係讚岐烏冬,落足料👍烏冬份量少,店員見老人家咁快食晒,主動問洗唔洗添多1碗,原來可以添多1次,即刻飽晒。跟餐有杯小綠茶呢個點綴得好好,可以消一消化食甜品,記得一定要飲。我同太太叫左兩杯咖啡,咖啡都好香又濃,味道剛好。我哋落餐時有叫埋pancake,店員好窩心提我地食左一半份量嘅咸點先再order pancake就剛好,然後我地食左一半正餐後,店員就主動問我地需要咩味pancake,十分好,有留意到我哋進食程度。我估呢個係店長,因衫嘅顏色唔同,店長服務態度十分好,因坐我地後面有位媽媽推BB車入店,店員幫助媽媽和BB坐低後,主動幫忙安置好BB車,真係好好,令客人有個開心滿意嘅飲食體驗。我食飯從都未寫個食評,今次真係忍唔住要表揚呢間舖頭同該店長。
我同太太叫左兩杯咖啡,咖啡都好香又濃,味道剛好。
炸蠔定食
炸豬扒定食
士多啤梨🍓pancakes
2023-05-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch