2021-12-09
今日喺社交平台見到好多人都介紹一間餐廳 話呢度出嚟嘅嘢食好好食 尤其係 有好多特別嘅嘢食 所以即係就過嚟呢度睇下有啲乜嘢食 跟跟風都好過嚟影下相😜今日過嚟都好順利 過嚟尖沙咀呢條路都好方便 同埋樓下都幾多位可以泊車 所以都唔使點擔心交通嘅問題 如果坐地鐵就更加方便 基本上在地鐵站一行出去兩分鐘就到嗰度呢呢度 今日都算幾多人 不過我哋又唔係等咗好耐 所以都ok嘅坐低咗一陣好快就有員工過嚟我哋呢度 開始準備為我哋點餐我哋叫得好慢但係佢都好有耐心咁樣喺度等 然後聽佢嘅推介見到有一個好特別嘅蝦 所以就聽佢佢係介紹 叫咗呢一個😜Jumbo 彩虹蝦$248呢一個jumble彩虹蝦 真係大到傻咗 足足有我成隻手臂咁解 然後仲有好多唔同嘅配料 可以每一嚿都食到唔同嘅味道 然後再講啦蝦 蝦肉呢個其實我覺得都好好食磯煮鮑呢個 鮑魚感覺好新鮮 非常之好味道 再加上佢係用咗一啲醬汁 所以令到呢個鮑魚更加深色不少網燒牛肉 $188我自己就幾鍾意食呢個網燒牛肉 燒牛肉嘅質地係好嫩滑嘅牛肉 再加上可能係因為網燒嘅關係 所以帶有燒烤嘅香味
坐低咗一陣好快就有員工過嚟我哋呢度 開始準備為我哋點餐
我哋叫得好慢但係佢都好有耐心咁樣喺度等