2019-01-07 337 views
我一向都係芽莊既粉絲,支持左佢好多年。呢間tst分店之前都有黎食過但已經有一段時間無黎。今晚約左英國返黎既朋友係到食飯,我地有6個人,我地無訂位,7點唔到黎walk in好彩唔洗等好耐就攞到位。門口果位姐姐話只可以食75分鐘要交枱,我地多口問如果食唔切點算,姐姐話會幫我地打包走,真係好幽默😂座位有點逼,身型比較大隻或多行李可能坐得無咁舒服。我地每人叫左個粉,再叫幾個小食:春卷,軟殼蟹卷,椒鹽豆腐。我自己叫左個生牛爽腩粉。食物一如既往保持水準,可惜係服務方面差左。可能呢區比較繁忙既緣故,佢落單漏左我碗粉,期間我地追左3次,追到第4次先真正幫我處理,好失望😞成枱其他人都食晒我碗粉先黎。好彩我食嘢幾快,最後係限時埋單前食完仲有時間坐吓✌️單亦準時送到我地枱上

座位有點逼,身型比較大隻或多行李可能坐得無咁舒服。

成枱其他人都食晒我碗粉先黎。
好彩我食嘢幾快,最後係限時埋單前食完仲有時間坐吓✌️
單亦準時送到我地枱上