星期日晚上9點鬆,離遠見到冇人等位,一眼已望到門口第一張枱有3個吉位,入到去阿嬸話最尾個張(收銀隔離),成張都冇人座,咪行過去,點知收銀阿嬸又話有8個人,但又唔見出面有人等喎,又點番我地出去門口,都算,行到一半另一個阿嬸又話唔得,想我地座一對似乎要走的一張枱,人地都仲未起身,你又唔係冇位,點解唔比人座番一入門口個張尼?係咁點我地行黎行去,嬲嬲地我最後冇食到,講真我都成日幫襯,食個糖水都知尼度唔座得耐,我兩個人食得幾耐呀!頂多咪15分鐘,不嬲佢地啲阿嬸一見你食完就崔人走架啦,做生意唔係咁呀馬!我決定以後都唔再幫襯,亦唔會再同朋友黎,又唔係平,啲員工可以做小啲野喇!

2018-02-25
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Last Night Supper