昨晚, 只想吃點解餐, 所以就選了之前吃過午餐的棟篤食.我們點了招牌蝦子撈麵, 雞絲撈麵, 椰菜雞肉餃, 雞肉串燒 及油菜. 椰菜雞肉餃: 比起一般餃子細, 味道尚算ok雞肉串燒: 話鹽燒, 其實係炸左之後加鹽, 有點乾. 味道普通招牌蝦子撈麵: 竟真係要拆招牌. 蝦子是ok, 但麵就好似橡筋咁彈不過就完全咬唔開. 雞絲撈麵: 味道很淡, 麵就同樣好似橡筋完全咬唔開. 於是我們就好客氣同店員講麵太硬, 佢地竟然話"人人口味唔同姐"人之後就好匆悔氣咁攞返兩碗麵話煮過. 點知佢地果然無重新煮過, 只係返煮之前碗麵, 攪到蝦子無味. 最過份係佢地把兩碗麵撈埋一起. 蝦子撈麵有雞絲, 雞絲撈麵有蝦子, 非常嘔心! 嗰個拿麵來的年輕男店重好悔氣咁把兩碗麵掟比我地, 之後重用好串嘅眼光'啤"住我地...!!! 呢d服務水評如此差,食物味道一般, 價錢又唔平既餐廳, 大家都係最好唔去!
昨晚, 只想吃點解餐, 所以就選了之前吃過午餐的棟篤食.

椰菜雞肉餃: 比起一般餃子細, 味道尚算ok

雞絲撈麵: 味道很淡, 麵就同樣好似橡筋完全咬唔開.

2012-06-11
$60 (Dinner)