2024-03-29 25 views
收工時間同朋友來到係大陸好紅的網紅燒肉店,見佢門口的餐牌同推廣價錢都幾優惠,一入門口就有職員用韓文打招呼,入座後安排座卡位,坐的位置闊落,入面裝修舒服冇一般燒肉店的侷促。店員拎上餐牌,價錢都幾相宜,決定要二人餐可以食到多款肉,另外再加個水冷麵。 在等候侍應上菜時,店員耐心地講解及調製點肉的醬油,及介紹不同嘅肉類可配上醬料貼上不同的醬油,以及提醒我們包肉的生菜和前菜小碟可免費添加。 侍應工作態度積極,周不時為我們燒肉,肉的品質色澤不俗有牛味,特別係五花腩肉,店員燒得香脆,配上生菜和醃蘿蔔包着吃很好味。套餐內嘅芝士粟米也十分好吃。另外,加的水冷麵酸度和冷度都非常適合配燒肉吃。整體嚟講,值得推薦及下次光臨❤️

另外,加的水冷麵酸度和冷度都非常適合配燒肉吃。
整體嚟講,值得推薦及下次光臨❤️

二至三人餐份量也很足夠三個人吃
芝士粟米粒😋