2022-12-20 1365 views
十二月十六日星期五晚上七點,去完工展會,見倒火鍋店就上去睇吓有冇位,女服務員話要八點半交枱,我哋只係兩個人所以冇問題。叫咗普通元茜鍋底,一碟大牛肉,脆骨腩,四寶丸,約六樣嘢,可能我哋叫得少嘢。當問嗰個女服務員有乜嘢飲,佢話有汽水,啤酒,竹蔗水之類,但問有冇樽裝水,個女服務員話冇,敢我哋叫佢開壺滾水嗰陣,可能因為唔叫其他飲料,佢黑晒面嬲爆爆敢走咗,之後都冇拎水嚟,最後我哋叫咗另一個男服務員開咗壺水,終於有嘢飲,而最後八點半前離座。我唔否認佢哋啲食物係幾好食幾新鮮,牛有肉味,脆骨腩非常好食,但有嗰個敢嘅服務態度嘅服務員,簡直就係趕客走,下次請我免費食我都唔會去,怕受氣。希望火鍋店老闆認真對待依件睇落簡單嘅事,因為絕對影響你哋個品牌。