2013-12-29
店面環境不錯 氣氛跟一般日式料理餐廳差不多 座位一般 向算舒適。 但對於放題來說 當很多人都要出出入入拿飲料的話 這餐廳的格局就比較擁擠 要互相禮讓禮讓了。侍應有時候會捧起大盤大盤的食物走來走去 態度不算友善 要忍耐 座位靠近通道的話 要小心弄髒外套。食物味道還好 跟一般餐廳的差不多。用料一般 不算新鮮 。叫食物要寫單交給侍應 但交單的要有好的忍耐力 多叫幾次侍應才會過來的。寫單要寫清楚檯號 以免混亂。寫食物數量不妨多寫 因為往往來的數量會比寫單寫的少 不然就要多寫幾次單了。團購時說好的海膽刺身 要三催四才會來 要不厭其煩問幾次 否則大有可能忘掉的。海膽刺身除非個人非常喜愛腥味 否則建議用附上的紫菜一併食用 效果最佳。去這間餐廳前 請先考慮個人受氣程度 氣量不足就建議你另找餐廳 無謂貪便宜 到頭來不愉快。
食物味道還好 跟一般餐廳的差不多。用料一般 不算新鮮 。
Other Info. :
今次係經團購買飛 再比加一服務費。打電話去訂枱時對方表明係收每位42元服務費 埋單時單都係咁寫 但後來先講話星期五六日要加10元 即52元 我們當然跟住理論 但對方仲要口出狂言話我地黑社會講數 仲話佢出面仲有客人等緊位 叫我地快啲畀錢 這是甚麼服務態度??? 錢再畀唔緊要 但都要搞清楚要畀幾多 畀乜野錢架!於是叫人打返張真既單黎 佢居然手寫一張出黎 話佢地電腦做唔到 唯有手寫 真係吹漲!