2022-02-06 364 views
首先想食中午饭 已经好肚饿 入去后卡位坐满晒 求其稳个位坐低落左单先 落完单后15分钟野食未到见到有卡位起左 就同个员工讲:“唔该,我地想转卡位”然后就转左去卡位 个员工全程黑口黑面之余仲细细声闹人 虽然距好细声 但比我听到晒 我男朋友就无听到 距闹完之后我都无出声 忍左 过左一阵野食都未到 等左20几分钟 就快饿到晕 我就催左一下距d野食 同距讲外卖果个酸辣粉比我地后入黎都出左 我地都未有 距就态度好恶劣话人地提前叫定先的 明明我见住听住果个人入黎先叫酸辣粉的 好明显就系将我地果碗给左人地先 我又赶时间我就叫距帮我打包 她就好大声兼态度差甘讲:“整好啦 出左黎啦 靓女” 之后距就走左入厨房 再另外一个高高肥肥个员工就大大声对住厨房里面讲 全部打包啊 距唔系度食啦 最后又大声甘讲左句臭嘿 我先爆粗 我话:我忍你个同事好耐了 刚刚已经细细声闹我 以为我无听到? 之后我男朋友就拉住我走了 唔食了 咩垃圾员工 以前都经常帮衬 今次真系大开眼界