2023-10-07 780 views
女經理的待客態度超級差,點餐時像大排檔一樣,極度無耐性,答遲一陣,都顯得極不耐煩,而且毫無禮貌,問她可唔可以轉套餐時,更被她大聲罵一句:「頭先問你要唔要轉套餐,你話唔要吖嘛,要就加多35蚊啦」,令我地好尷尬,但又唔想在全餐廳客人前同距鬧,所以呢次用餐體驗非常差。唔明點解黎卑錢消費,仲要受氣,我地只系自己細聲講左句話距態度差,距仲要唔覺得自己無禮貌,仲全程眼超超,所以呢間野以後都唔洗再去。個女經理扮曬野,當正自己係老細,而我地向一個員工反映,連個員工都認同距態度惡劣,但無辦法,因距係經理,距話事,而餐廳老板就若無其事,扮唔知,但其實老板全程目睹成件事,都無向客人道歉,錦樣待客,唔怪得知要上深圳消費啦,服務業錦ger態度,你話值唔值得幫襯吖