2024-08-03 129 views
11點左右2個人去食lunch,當時不算滿座,但大多是1~2人客坐嗮四人枱,沒有空枱。咁就唯有搭枱。落完order等上菜時,已經有幾個客離開左,所以想坐番空枱,馬上就被人喝。話會有四個客來的話,又會被請移位。其他單人客一個人坐著四人枱多不勝數啦,我2個人換位都不比。還有一句不好意思都冇。算,不換咯。之後食完比錢,都估到有可能,真是冇一聲多謝。行到面前比錢時,收銀可以繼續做自己野,等慢慢做完才收你錢。不講以為我先是收銀她是客。最離譜是收錢找錢時冇多謝都算,更加不會望你一眼,全程只望張單同錢。在這家食野簡直是對自己的最大侮辱
在這家食野簡直是對自己的最大侮辱
Type of Meal