2008-11-24
早幾年已經食過呢間,覺得都ok,當時要排隊等位架。上個月去已經無乜人,覺得佢生意真係麻麻地,但係食物服務仍然唔錯。上星期四,女友表弟由英國來港,鬼佬難服待,又唔食得海鮮又唔食中菜又唔食生野。所以諗諗下就黎左呢間餐廳。一入都去,都係無乜人,有d擔心因為人客唔多令到d野唔新鮮。不過侍應小姐真係好nice,又介紹呢樣又介紹果樣,最後我地點左幾樣野。海盜羊脾---斷磅計既,54/磅,我地叫左磅半,都ok,個汁幾特別。75分牛仔骨---26/塊,4個人點左2塊都夠食!!肉汁豐滿,燒得啱啱好!! 必食!! 95分燒風鱔---45蚊,超正!! 皮脆肉滑!! 必食!!100分萄國雞飯---唔記得左幾錢,無期望之下既驚喜!!雞夠多,飯夠熱,汁調味剛剛好!!個人認為唔錯,80分最令我impress既係服務真係一流,好舒適,輕輕鬆鬆兩個鐘~~衷心希望佢生意會好d!!
衷心希望佢生意會好d!!