2019-07-14 68 views
睇返OpenRice見到有啲食評,講及收費不清晰,所以我哋特意去試吓,當晚是假期,我訂左OpenRice 10點後時段,是有七五折的,我入去就問服務員攞餐牌睇,服務員都非常有禮貌解釋俾我聽,及都有講明有雜項收費,咁我就揀咗個最平嘅牛,試試,首先講湯底,有六款湯底選擇,我哋叫咗個鴛鴦湯,值得一讚嘅就係唔使加錢,湯底個味好正,好濃郁,食物方面佢有好多唔同嘅丸選擇,菜類都比較多至於牛方面,我忘記咗影, 但隻牛都幾好,雖然係最平嘅款,但都好唔錯,最後埋單服務員都解釋得好清楚俾我聽,價錢如何計,但有樣問題就係原來有炸物住食,我到最後先知原來要問佢攞,總結來講下次都可以試吓