2009-07-08
先不理佢既野好唔好食, 因為我都冇機會食到!!今日睇完戲成10點半, 諗住快快手手食個粉麵就同班fd散band返歸, 咁咪行到去呢間店食野啦.飲到去, 佢d伙記問我地食粉麵定打冷, 咁我地想答佢既時候, 有個坐近收錢櫃卡位既男人就起左身叫我地坐住呢度(我估佢係伙計), 就係我地行去卡位既時候, 我答佢地我地係食潮州粉麵之際...個男人就即刻坐返低, 之後望住我地食野, 另一個伙計就行開, 坐係收錢既既阿姐就乜都唔理...呵呵...好好笑lor, 我都未試過見會有人咁做黎同客講話唔做你生意既~~強!!!!我已經係入佢地潮州粉麵店食粉麵, 而唔係去佢地打冷個邊, 粉麵檔仲係有人係度煮緊麵ga!!乜而家HK既經濟好到由食店黎決定做咩人生意GA???標記!!你咁樣做生意既方法我冇權理你, 只係由今日開始我會同我d fd 講以後都唔會去你度食野lor~~