2016-05-19
有朋友生日,所以黎試下呢間朋友介紹係尖沙咀既放題係樓下等位既時侯已經見到門口呢間餐廳有得食宮城生蠔咁少有,一陣梗係要上去試下啦唔似一般放題咁地下又油又滑,台面立立亂上到去環境舒服乾淨,當然食都食多幾碟啦!呢輪天氣咁熱,一坐落即刻就去拎返罐Beer 飲下先啦呢隻MAX 啤酒,我好鍾意,飲落好似平時飲既生啤咁解決左口渴既問題,之後就梗係醫下個肚啦刺身種類都唔少,而且都幾新鮮三文魚好肥美完全唔會有漏單既情況出現壽司都有唔少款,我就試左佢呢幾隻卷物牛肉泡菜卷,仲有蝦卷等等味道都幾有層次,唔錯唔錯經理可能見我地有朋友生日特別拎左個炸三文魚鰭(水撥)同個老火湯我地試試個水撥好滑,炸得好透好香,送酒一流個老火湯都唔似一般既味精湯到七點鐘, 店長終於宣布有師父會幫大家開生蠔大家就緊係急不及待出去拎啦生蠔都幾新鮮,用左特製檸檬汁唔洗落汁都好夠味講到我最鍾意既就係佢地個燒羊鞍油香味十足,口感一流最正就係佢燒到脆邊真係衰,又要食幾舊增磅飲品同甜品都足夠,有朋友生日仲會關燈送上蛋糕同你慶祝,都幾有氣氛最後一定要大讚呢度個店長,服務態度非常好有咩要求都會即刻幫你跟,無得彈
係樓下等位既時侯已經見到門口呢間餐廳有得食宮城生蠔 咁少有,一陣梗係要上去試下啦
唔似一般放題咁地下又油又滑,台面立立亂
上到去環境舒服乾淨,當然食都食多幾碟啦!
呢輪天氣咁熱,一坐落即刻就去拎返罐Beer 飲下先啦
呢隻MAX 啤酒,我好鍾意,飲落好似平時飲既生啤咁 解決左口渴既問題,之後就梗係醫下個肚啦
刺身種類都唔少,而且都幾新鮮三文魚好肥美
完全唔會有漏單既情況出現
壽司都有唔少款,我就試左佢呢幾隻卷物
牛肉泡菜卷,仲有蝦卷等等
味道都幾有層次,唔錯唔錯
特別拎左個炸三文魚鰭(水撥)同個老火湯我地試試
個水撥好滑,炸得好透好香,送酒一流 個老火湯都唔似一般既味精湯 到七點鐘, 店長終於宣布有師父會幫大家開生蠔
大家就緊係急不及待出去拎啦 生蠔都幾新鮮,用左特製檸檬汁
唔洗落汁都好夠味
講到我最鍾意既就係佢地個燒羊鞍
油香味十足,口感一流
最正就係佢燒到脆邊
真係衰,又要食幾舊增磅 飲品同 甜品都足夠,有朋友生日仲會關燈送上蛋糕同你慶祝,都幾有氣氛 最後一定要大讚呢度個店長,服務態度非常好
有咩要求都會即刻幫你跟,無得彈