呢間米線, 用嘅湯底同埋食物種類,同食開嘅其他連鎖米線鋪唔同,佢嘅湯底係冇味精,佢唔係俾你任揀唔同嘅餸,而係有指定嘅湯底去配合佢提供嘅餸,所以呢度食米線嘅口味一定係好夾嘅,食開好濃味道嘅人,係時候食返啲健康小小嘅嘢。第一次嚟到,叫咗酸菜脆鯇魚湯米線,同埋紅燒牛展湯米線,另外跟餐有小食同嘢飲,小食叫咗剁椒皮蛋,炸蝦醬雞翼。而呢度亦都有提供特飲,咩係特飲呢,我就叫咗一個玫瑰咖啡,喺米線舖入邊可以飲到呢個口味,都算幾特別!呢間店設計好新潮,空間感好充足,唔會話要坐到好迫,同埋都好乾淨,特別係要讚嘅係嗰度嘅同事非常之熱心,好主動咁去解釋同埋幫食客,真心唔係扮出嚟。呢個真係要特別讚下!!!!想食一啲與別不同嘅米線,呢間都係一個唔錯嘅選擇!要推薦一下

想食一啲與別不同嘅米線,呢間都係一個唔錯嘅選擇!要推薦一下
紅燒牛展湯米線
酸菜脆鯇魚湯米線