2006-06-07
同BF去呢間PIZZA HUT幫襯~都明知D食物好極有限~不過想食PIZZA~神推鬼OWN就入左去~食既都係大路野~1.至尊細厚批~HK口味~穩穩陣陣唔難食2.天傅羅蝦~廿蚊3隻~味道當然唔好有大其望~入得口啦~3.雜菌雞肉天使面~呢個十分唔得!~雜菌唔熟~天使面煮得太耐成PAT野!!!~仲話係特式野~下次食番香蒜肉絲意粉仲好過!!!!!!OVERALL除左個面超級難食之外其他都可以~太好食就1定唔會架喇~普普通通當食下唔同食物都OK~不過要讚一讚~侍應服務一流~加水密~收碟快~態度仲好NICE~人手都好夠~我諗有6-7個WAITER啦~可能係暑期工掛~個個都好勤力!!特別要讚一個靚靚女侍應!~笑容好好~唔該前多謝後~最衰唔知知叫咩名~下次有機會問下先~就算食物唔太好食~不過SERVICE咁好~都抵到既~哈哈
食既都係大路野~
1.至尊細厚批~HK口味~穩穩陣陣唔難食
2.天傅羅蝦~廿蚊3隻~味道當然唔好有大其望~入得口啦~