2009-11-02
前幾日已經叫定朋友甲book位,攪攪下佢又冇左件事,聽講間野好人氣架嘛...我同朋友乙做完手頭既野,6點半就標到出去~~~唔識等位??有冇攪錯,唔通係halloween??餐廳推出了兩款halloween特飲,我地當然試試看啦!是日晚餐:- 紅血球>> 如果有相睇我就唔會點喇,呢個都係推銷技巧之一.杯野上面一堆白色下面一堆紅色.如果加上一點,就似眼球喇,不過冇~攪拌後好重荔枝梳打味,其實就係一杯荔枝梳打呀! 吸血鬼之吻>> 為何是green colour????同吸血鬼又有何關係呢?今次係上面一堆泡下面一堆綠色,攪伴後都只係一杯石榴梳打.......又俾人呃. 粟米片>> 朋友甲推介之①!之但係我上番openrice睇食評,點解冇人寫過既??粟米片很脆,是好重既米味.沾上菠菜芝士醬,熱辣辣時係好好味既~但係放左一段時間再食就唔再想食咯. 西西里風味薄餅>> 我起openrice print了張pizza7折coupon,就可以叫一個價錢貴既pizza試試喇~辣肉味濃,pizza脆,食左兩塊都唔夠喉! Chicken Pic
餐廳推出了兩款halloween特飲,我地當然試試看啦!

是日晚餐:-
Chicken Piccate>> 是有點騎呢既意粉.我係第一次食酸味意粉,可能食唔慣.雞扒感覺似魚扒,當然食落去又變番雞扒啦!

另外不得不讚是一位叫Jenny既waitress.係我地起埋單果陣俾左張7折coupon找數,到我地俾左錢等confirm果陣,Jenny走過黎,同我地講先頭個waitress計錯數.如果佢唔講,我地一樣照俾錢架!!!thx晒~

2009-10-30
$113 (Dinner)