2009-05-16 23 views
今日終於考完試, 食好d, 去outback尖沙咀中心哩間野出名冇人一入去, 門口冇reception, 我走左入去行半分鐘先有個侍應理下我地佢叫我地出去等等先, 拍台比我地. 比左窗口位今次既服務同上次好唔同.有個男侍應自我介紹話負責serve 我地張台 (但之後都唔係佢serve)上次都冇d 咁既service, 甚至連少少語氣禮貌d 既說話都冇.set lunch由48 - 100蚊都有, ribs 都只係$58 哩度既brunch 同set lunch係去到3點.先來黑糖麵包, 依舊不變, 外脆內軟忌廉甘筍西芹湯, 夠creamy, 冇乜西芹味主菜ribs, 真係間間outback既上菜款式都唔同ribs 已經切好左, 而且仲有我唔食既salad 伴碟而黃埔o個間就冇切同埋冇salad, 不過我自己比較鍾意一塊過, 睇落正d台面把刀變左用黎搽牛油, 唔係用黎剧扒薯仔夠脆夠香口ribs 夠林唔黐骨, 好易咬開, 唔駛出動到用手食不過本身唔係好bbq sauce, 最好就叫waiter 比多d 啦野飲叫左lemon tea, 我初頭以為佢得sweet tea, 點知原來可以叫lem
今日終於考完試, 食好d, 去outback

尖沙咀中心哩間野出名冇人
佢叫我地出去等等先, 拍台比我地. 比左窗口位

今次既服務同上次好唔同.

哩度既brunch 同set lunch係去到3點.

先來黑糖麵包, 依舊不變, 外脆內軟
忌廉甘筍西芹湯, 夠creamy, 冇乜西芹味
主菜ribs, 真係間間outback既上菜款式都唔同
ribs 已經切好左, 而且仲有我唔食既salad 伴碟

台面把刀變左用黎搽牛油, 唔係用黎剧扒
薯仔夠脆夠香口
ribs 夠林唔黐骨, 好易咬開, 唔駛出動到用手食

野飲叫左lemon tea, 我初頭以為佢得sweet tea, 點知原來可以叫lemon tea既?
原來落單o個個侍應認為sweet tea 係 lemon tea
但其實我唔想飲sweet tea 囉... 下次都係叫返可樂啦.
最正餐包
餐湯
最好既ribs
$64 (Lunch)
最正餐包
最好既ribs