2024-06-22 598 views
我哋去咗一間餐廳食飯,等位時佢哋叫我哋先pre order,話等我哋坐低就可以即刻有嘢食。我哋等咗一陣,見到有張枱空咗,但佢哋又唔俾我哋坐,話有另一張枱啲人已經埋咗單,好快就會走。嗰陣時我哋見到嗰張枱啲人好似完全冇打算走嘅樣,之後我哋仲聽到佢哋根本就未埋單。我哋又再等咗一陣,後來嗰張枱嘅人真係埋單,但過程中又搞咗十幾分鐘。重點係,嗰個經理同我哋講嗰張枱已經埋咗單,佢俾咗一個錯誤嘅訊息,但佢又唔認錯,只係想強行解釋。到最後,我哋終於可以坐低,但等咗好耐先有食物送到。我哋以為早就煮好等我哋坐低就可以食,但原來係等我哋坐低先開始煮。呢個又係一個誤導嘅訊息,令我哋白白等咗咁耐。

2024-06-22
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$170 (Lunch)