2020-01-07 294 views
今日係德福買完電器 就想拿拿林食餐飯就返屋企瞓下 所以就揀左間就腳係正德福其中一個門口出面食個快飯呢排好似市道比較差,隊都唔洗排就入到去食dinner。打開個menu 是但揀左塊牛扒set同加多10雞要多碟煮意粉試一試 咁個set就基本消費跟個餐湯同蒜蓉包 仲有餐飲 而我就嗌左忌廉湯同凍檸茶呢d例牌嘢 忌廉湯就麻麻地 無乜味 同飲水差唔多 好一般 餐飲就正常 無乜特別 唯一個蒜蓉包有驚喜 喜出望外幾香口 軟硬適中 幾高分到主菜 我order左5成熟嘅牛扒 又係另一個驚喜 比我想像中好食 牛味幾足 牛扒唔un幾嫩 又無乜筋 廚房師傅煎得幾靚仔 岩岩好5成 個汁調味又唔係太鹹 亦唔太淡 味道唔錯 係薯菜方面比較劣質 但主角牛扒搭夠 overall呢個價位我會比中上水平最後值得一讚係service,侍應對客人態度好好,有好充足嘅交流仲好識講嘢,好好!個餐埋單加埋一應該ard $150 價錢合理 個人覺得好過「Garden餐廳」

呢排好似市道比較差,隊都唔洗排就入到去食dinner。

$150 (Dinner)