2024-08-16
服務質素極差(不是評論食品)本人8月11號日訂枱,訂8月16日晚食飯(慶祝節日),今天8月16日1315時,經理致電來,因為公司生意多,所以今晚要限時用膳(用膳時間為90分鐘內),期後經理亦再表明,公司不是放題,任何食物都有標明價錢,爭論一輪後,經理話「我地都好早打黎同你講架啦(距離我用膳6個鐘15分鐘),你係咪取消」,之後經理亦再表明,我地生意好,所以要訂你地時。最後我取消唔食,首先我選擇此餐廳係因為唔限時,亦不介意價錢,我只想選擇食得舒服及享用質素較好的食飯,但無啦啦變成限時食,咁我不如去揀放題好過,起碼我一早心理準備係限時。其次,此公司毫無誠信,在訂購平台內無任何說明是「限時用膳」,公司想更改就隨時更改,最後,顧客使用訂枱服務,就是想能在該餐廳用膳,就是不想Walk In 或等枱,如果有任何更改應該在顧客訂枱時就講明。