2020-04-06 894 views
呢個時勢,有人仲會唔介意搭枱???唔怪得知仲有咁多人中肺炎,其實係同低智商掛鉤,我都係開餐廳,本身食完已經走左,諗諗下大家係同路人,因為你係黃店而幫襯,特登返轉頭比意見你,再特登搵個似話到小小事既人分享下意見,意粉一般水準我冇講,見阿姐幾枱客包括我果枱放底意粉唔講係乜我冇講,阿妹妹態度幾好我冇講,重點係同你講見到2枱客包括我自己果枱,問都冇問就安排人搭枱,你話「正常」都會問,小學雞對答,仲要一d歉意都冇,建議你裝隔版,你話唔可以安排多過50%入座率,9唔搭8,人地見到你塊版隔住坐隔離都安心d啦,洗鬼同你搭枱坐對面咩,但係d人又肯搭枱先吹脹喎,我坐果張枱又唔係大,兜口兜面架大佬,如果我坐你大果張枱有人坐對面都唔會咁大反應,特登返轉頭,好聲好氣比意見,咪聽下囉,講句唔好意思有幾難,點做服務行業呀,特登寫比你地d腦細睇,我係同個後生仔講既,估唔到佢自我感覺咁良好,唔好丟黃店架啦好心,呢個銜頭唔係用黎幫你宣傳,係要幫你做得更好呀唔該,大家做多小小,先對得住班醫護呀