(Non-member)
星期六晚兩人去等位, 由於我兩人站於reception既附近, 只見reception位女侍應一路要求人數到整才准入座, 就算8人裡面有一位未到都要繼續等, 就算有人話其中一人只去了洗手間也要等, 女侍應態度其差勁, 又同客人講\"如果你未人整入去過到我呢關入到去裡面都要過另外一關, 結果一樣要反出黎等!\" 等位期間都有不少客人投訴\"人整\"的安排及服務態度! 但只見該位女侍應不可一世既樣子簡直今人討厭! 雖然只有兩張枱就輪到, 但係我和男友眼見該間餐\ 廳有如此既服務甚為反感, 本人和屋企人由佢\ 地既第一間舖一路都幫襯至今, 但眼見佢\ 地今日咁樣\"善\"待客人, 所以我們兩人最後決定離去! 這間店舖以後不去也吧! 要在銅鑼灣找食的話, 真係一點也不困難!