2023-01-08 2944 views
Book咗2間房staycation包咗4個人夜晚自助餐,登記時已講明有小朋友,到食自助餐,餐廳經理態度勁惡、又晦氣話我無同佢講,所以安排唔到,要等全部人入哂,當時全場只有幾個人,都話要等埋其他人嚟入哂先可以安排,如果我無同前台講,我貼錢俾你鬧無所謂,但一開始就已表明,有大枱都唔肯俾,最後變咗拆散坐,食到19點30分張枱先有人入,但當時野食已經無refill,第一次食buffet要自己親手挖雪糕,仲要見底無人換,挖雪糕期間,又見到另一個女客人鬧個衰經理態度差,我就唔會再去食,連熱食都係凍,貼錢買難受。
Book咗2間房staycation包咗4個人夜晚自助餐,登記時已講明有小朋友,到食自助餐餐廳經理態度勁惡、又晦氣話我無同佢講,所以安排唔到,要等全部人入哂,當時全場只有幾個人,都話要等埋其他人嚟入哂先可以安排,如果我無同前台講,我貼錢俾你鬧無所謂,但一開始就已表明,有大枱都唔肯俾,最後變咗拆散坐,食到19點30分張枱先有人入,但當時野食已經無refill,第一次食buffet要自己親手挖雪糕,仲要見底無人換,挖雪糕期間,又見到另一個女客人鬧個衰經理態度差,我就唔會再去食,連熱食都係凍,貼錢買難受。