2011-06-13 4 views
係旺角搵食行過呢間店好多次也沒有入去試, 因為睇落d裝修好似幾高級, 所以覺得會好貴而卻步, 但看過食評後不是如此便試一試~蒜蓉包 - 用蒸籠真係好奇怪, 完全不配合, 但包就好脆!!芝士焗田螺 - 得四粒真不是太夠, 焗田螺是穩陣的選擇, 通常也可以的!黑醋煙三文魚 - 可能我喜歡吃三文魚的關係, 呢個挺不錯的, 不過如果少d黑醋應該會好d芝士菠菜焗魚柳釀火腿意粉, 黑松露鮮雞石頭鍋 - 2個都好漏, 差d吃唔晒呀! 味道不過不失啦!奶茶 - 同茶餐廳那些冇得比, 可以說差呀!!總體味道不過不失, 但服務就幾好啦, 臨走都幫我們開門, 旺角好少會咁啦
蒜蓉包
芝士焗田螺
黑醋煙三文魚
芝士菠菜焗魚柳釀火腿意粉
黑松露鮮雞石頭鍋
奶茶
奶茶 - 同茶餐廳那些冇得比, 可以說差呀!!

2011-05-12
$140.5 (Dinner)
蒜蓉包
黑醋煙三文魚