好耐無食火鍋,朋友帶我黎康城既鼎王食晚餐。店環境唔錯,坐得寬落舒服。湯底我地選擇左2款口味:麻辣同酸菜白肉,除左麻辣可選辣度,竟然連酸菜都可以選酸度,幾細心。提供比客人既茶水係水蜜桃茶,甘甘香香,幾解渴。另外仲有自助白飯同配料,火鍋點腐乳又幾得,出奇地夾鴨血無限添加!服務員會巡見無就會主動加,好細心。鴨血每舊都大大舊,而且好爽滑可口,encore左好多次。酸菜都可以無限添加,正2個湯底都幾濃味,唔怕愈食愈淡。配料推介蛋餃,用蛋皮包鮮蝦,鮮蝦好大粒。蛋皮蛋味重。蝦滑入面有原隻蝦,啖啖蝦肉,好滿足另外點左羊肉同黑豚肉,羊肉唔會太蘇,配麻辣火鍋食一流。黑豚肉唔鞋口

2個湯底都幾濃味,唔怕愈食愈淡。