2023-10-05 1954 views
本來睇食評嘅時候都驚服務態度唔好😆琴晚我同朋友食完全不一樣的體驗!!我哋嗌左個醬油蟹但遲遲都未上飯,原因韓國傳統餐廳食飯有先後次序,燒牛➡️冷麵➡️醬油蟹➡️燒鰻魚➡️燒魷魚,而且唔俾客人破壞次序和服務🚫記住唔好偷偷地自己燒同食醬油蟹!我都有俾阿朱媽鬧🤣因為我想偷食醬油蟹🤣佢即刻俾白鴿眼我🤣因為醬油蟹佢會幫我哋撈好放上蟹殼再抹乾淨碟邊先可以開始食,我朋友唔食蟹,我叫阿朱媽另上飯俾朋友食,佢即刻鬧佢唔食蟹點解要俾佢食飯🤣但最後都好有心整咗三粒紫菜波波俾佢食,我哋買咗生日蛋糕比朋友,阿朱媽都講笑話冇蛋糕🤣全程我哋都有講笑。好開心笑住同阿朱媽講Bye Bye🤭阿朱媽雖然係有性格,未必人人接受到呢種玩味🫶🏽但個人應為佢只係對韓食文化的一種尊重同重視,只要明白你就唔會覺得態度唔好🫶🏽!我今日睇返其他人啲評論就知佢係話邊一個阿朱媽🤣覺得好好笑,肯定係你哋抵鬧!🤣希望大家都識得尊重韓國飲食文化🫶🏽佢哋服務超級好,由頭service 到尾!牛扒好食,好香油脂!鰻魚好食,夠實肉!醬油蟹大隻多膏,唔夠咸可以點多啲豉油先食!價錢雖然貴啲,但食物質素同服務都好好!一分錢一分貨!

醬油蟹
菲力牛排
2023-10-03
$670 (Dinner)
Celebration
Birthday