見到朗屏新開左間冰室諗住去試下啦去到門口,首先有個紮馬尾女仔當啲客透明,見佢門口部冷氣機整緊,入面又冇客,問下佢做唔做堂食,還是淨係做外賣,完全冇反應佢唔理我,當佢聽唔到啦,我就自己坐低埋枱。等左7分鐘都冇人理我果枱。最後同一個女仔終於發現我要點餐就埋黎,我話想要避風塘牛河⋯佢話:「冇喎」之後再叫方魚芥蘭又係一句:「冇喎」個馬尾女仔講嘢冇尾音,完全唔想理我哋最終我哋點咗西蘭花鮮魷 以及 黑椒薯仔牛柳碟西蘭花鮮魷勁難食,啲魷魚完全冇味又難咬過擦子膠,個汁勁稀,份量亦都好少加$5轉餐,收$80非常唔合理係得碗味精湯同埋個白飯係超級大portion之後有個超級短髮staff亦好冇禮貌,佢要攞靠牆個架上面個外賣盒唔係問題,但其實你可以同我講聲,我可以讓開比你慢慢攞。你咁樣騎上我坐緊張凳好唔識尊重人。只要你講聲,我讓開比你,就可以避免身體上的觸碰。總結: 嘢食難食,服務9唔搭8兩個晚餐加埋又未洗$200,但唔會再幫襯
見到朗屏新開左間冰室
諗住去試下啦

佢唔理我,當佢聽唔到啦,我就自己坐低埋枱。

佢話:「冇喎」
之後再叫方魚芥蘭
又係一句:「冇喎」

個馬尾女仔講嘢冇尾音,完全唔想理我哋

最終我哋點咗西蘭花鮮魷 以及 黑椒薯仔牛柳

加$5轉餐,收$80非常唔合理

係得碗味精湯同埋個白飯係超級大portion

只要你講聲,我讓開比你,就可以避免身體上的觸碰。

總結: 嘢食難食,服務9唔搭8
兩個晚餐加埋又未洗$200,但唔會再幫襯