2008-08-25 7 views
去小肥羊打邊爐, 覺得佢地既服務同手法都好好好需要改善!一坐底, 部長姐姐先幫我落湯底. 我話鴛鴦啦,仲順便問係咪即係麻辣加清湯(因為有d火鍋店係提供沙爹加清湯既). 佢話係. 後黎有個阿姐攞個湯底黎, 係清湯. 我話我叫鴛鴦果喎, 個阿姐即時面黑咁同隔離既阿姐講: 佢話叫鴛鴦果喎! 然後極面燶咁攞番個湯底入去. 落錯單既係佢地, 仲要俾面色我睇???!!填點心紙叫野食, 又係一肚氣. 限食2個鐘, 我地落左3次單, 每次都要等半個鐘! 係半個鐘加半個鐘再加半個鐘! 我地人少, 每次緊唔會叫好多, 結果就等到眼光光, 食晒d野下一輪既野都未黎. 我們捉個伙計追單啦, 個阿叔話疊單好厚, 要等. 成個場得6成多人都要等半個鐘, 咁坐滿晒咪要等一粒鐘??? 少人執單咪搵多d人手o羅, 用呢d橋黎令人叫少d野, 好唔得 o羅!送野食又係有問題, 有d我地無叫既野會放低(x2次), 叫左既又無啦啦會多左(x2次). 好似肥牛咁, 因為最後一輪叫, 只叫一碟, 阿姐放低2碟, 我話: 我地叫左一碟o乍喎, 2碟食唔晒. 個阿姐攞番碟肥牛,仲即時係我地面前同隔離個伙計吱o尋, 好似我地錯咁.貴為一
去小肥羊打邊爐, 覺得佢地既服務同手法都好好好需要改善!

貴為一間上市公司, 咁既服務態度實在有檢討的必要!!
$130 (Dinner)