2008-07-07
第一次亂打亂撞走上黎試試~入面個格局同和民相似,檯與檯之間距離遠o的~餐單就比較多元化一o的~叫左八爪魚丸($3x),牛肉火鍋($5x)+菜($1x),鐵板蠔餅($6x),三文魚魚子飯,仲有海螺串燒。八爪魚丸外脆內軟﹕合格。火鍋醬汁太咸,不過材料幾豐富,豆腐好滑~三文魚魚子飯﹕珍珠飯好咬口,配合新鮮既刺身,值得推介。海螺好軟熟,可惜揀錯左鹽燒,汁燒應該會更好~最敗筆係蠔餅,外貌似大阪燒餅,可惜漿粉太多,搞到餅底厚,o的料好似未熟透,蠔太少,o的料攪得唔混。可能有o的肚飽,加上個蠔餅太多粉,所以我地食淨差唔多大半個,我仲多手反起左個底,燒到黑哂~叫埋單之後,有個叫sam既主管拎住碟反左肚黑漆漆既蠔餅過黎友善地問﹕不如叫廚房整過俾你地丫~嚇到我地即刻話唔洗,佢好似非常唔好意思,之後仲同我地講已經叫左廚房改善一下。呢個服務態度真係值得學習,有機會再去試下,睇下佢地係咪真係有改進啦~