2015-09-25 2197 views
1. 等候時間太長話就話每張枱限時2個鐘,根本得個講字。完全冇確切執行,令等候時間延長。連reception都講有啲人坐左3個鐘都唔肯走。最後差唔多等左成2粒幾鐘!2. 服務態度惡劣我同班朋友已經餓到一個點,執緊枱個陣佢地完全sense唔到我到火到黎埋,佢同我講「呢張你㗎啦,等多陣執埋就入得」。最慘仲要我自己問佢可唔可以order住個雞煲先。有冇搞錯呀!另外,本身諗住訂位嘅,我朋友打完黎,佢地話要10個先可以訂,點知到尋日,俾我發現驚天大秘密。有個訂左10位嘅黎得個8位,啲職員問完一輪,最後又係俾返張枱佢地食,咁我下次都咁做就得啦,等都唔洗,一黎就有。不過應該冇下次!最慘係我地8個人都係俾張細枱我地,人地8個有張10人枱,舒舒服服。好啦,幾經辛苦終於入到佢啦。得6個位,咁我6個朋友就坐啦,而我就同另一個朋友企係到啦,諗住等佢拎張櫈黎。點知等左幾分鐘都冇人理,好啦到有人理啦……俾個侍應吹到啤一聲「先生,企係到有咩幫到你」。嘩,多謝哂,thank you for your question喎。咁我咪回番佢「你估我想企係到呀!都唔夠位坐!」一秒就KO佢啦。最後咪死死地氣推兩張櫈埋黎。啲侍應唔
1. 等候時間太長

2. 服務態度惡劣

侍應唔會自動波serve你,係要你自己落手落腳做。啲嘢食完,隻碟空哂都唔肯收。叫壼嘢飲,黎到連杯都唔問要幾隻,又係我自己出去攞。好啦,當我咁啱企起身拎碟嘢推哂落個煲之後,咁啱終於有人自動自覺黎收嘢,點知佢竟然佢諗住係我朋友頭頂到收,嚇到我即刻成碟兜番去佢後面先俾個侍應。搞到我成餐自己收嘢去架車仔到。仲有擺低壼嘢飲嘢食,一句聲都唔出就擺落黎,好彩我坐定定係到,如果我唔知撞到啲嘢,真係唔該哂啦喂!

剩係上面個兩點,我已經blacklist左呢間嘢,以後都唔會黎食嘢。

3. 食物質素
--->可以接受
雞煲叫左一煲小辣、一煲唔辣。煲小辣OK嘅,食落麻麻辣辣,唔差嘅。但煲唔辣得個鹹字,唔掂......
賣相,OK啦叫可以接受
其他火鍋料,OK啦叫可以接受
嘢飲,份量夠大,OK啦叫可以接受

不過,我極之反對大家黎呢間「具質素」嘅食店,除非大家想體驗一下,或者貼錢買難受。

負皮是給這餐廳的唯一選擇,多謝大家!

2015-09-18
Waiting Time
120 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)
Celebration
Birthday