2020-05-02 52 views
今日唔係閒係屋企煮,所以落街買外賣食。點知去咗間服務態度好差嘅舖頭,幫我落單嘅個位店員聽錯咗我想要嘅嘢,落完單比完錢我同佢講佢落錯咗,想改返啱佢,佢竟然話落咗單冇得改🙄🙄🙄🙄。明明係佢自己做錯左,不過我算唔同佢嘈,逼我食緬甸咖喱牛腩配白飯,好彩我食辣嘅啫。點知攞外賣嗰陣時,佢仲話我未俾錢😑😑😑😑。真係好差!!呢個係牛筋配牛腩飯,佢啲餸都叫多,但係佢有幾舊牛筋係超級硬,好似橡筋咁樣就黎咬唔開。牛腩有一兩舊都係好鞋,整體感覺一般般。佢個咖喱係有啲辣又有啲酸、有啲甜。其實佢面頭嗰啲椰漿我唔明係想點🤔🤔🧐🧐🧐。啲飯都係算硬嘅嗰一種,比一般係出邊食到嘅米更加硬。

緬甸咖喱牛腩配白飯

2020-05-02
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Lunch