2012-10-17 21 views
電視台訪問未出街時每次經過糖蓮子都係得小貓三四隻,但訪問出街後排隊之餘仲要坐出街?電視台影響力真係咁大?定係禾稈冚珍珠?決定得閒要去一試!有睇過電視台訪問嘅都知係糖蓮子推介有:bailey紅豆冰,朱古力三重奏!!bailey紅豆冰比較特別略嫌咖啡洒比較淡~~至於朱古力三重奏嘅朱古力慕絲唔太甜又有朱古力味,問題出在中間件朱古力蛋糕,件蛋糕明明焗燶,樓面姐姐都話換俾我哋,一分鐘唔夠廚房走咗個男人出嚟話(件蛋糕無燶到,用黑朱古力焗係咁喎),我同個男人講,明明係焗燶咗,我仲食到有苦味唔係黑朱古力嘅苦味,而係焗燶嘢嘅苦味,由初初唔肯換到開始有其他人客望住先肯換俾我,好明顯係驚其他客知道佢焗燶嘢!!由此可知佢哋服務幾差~~
bailey紅豆冰比較特別略嫌咖啡洒比較淡~~
2012-10-16