價格比其他西班牙餐廳相宜之前看到不少好評剛好我們都很愛吃西班牙菜平日DINNER TIME只有3-4組人2人SET都幾抵食蠔+SOUP+2個tapas+MAIN+甜品都係$666單係一個PAELLA都值$300生蠔有齊3款生蠔,都幾新鮮,日本蠔最肥美法式龍蝦湯好香濃,麵包係蒜蓉包,焗得岩岩好,幾有誠意Croquette炸得乾身外層好脆,但內層薯仔處理得一般,唔滑,甚至仲有一大舊薯仔係度,過味都一般般,好淡,入面彷彿只係得薯仔咁....Tapas - Octopus $78另外叫既Octopus tapas,只有4小件,好un好難咬,底部既薯仔都係冇咩味Tapas - Spanish tortilla $78正常發揮,算係整得唔錯,蛋香內裡薯仔軟熟,係芝士味唔夠,同埋有d醬汁點會更好Parma ham with melon正正常常Seafood PaellaSeafood係非常多好大方,不過質素就普普通通,例如蝦大大隻但肉梅飯都唔係好香濃海鮮味,完全冇飯焦cheesecake見人地食係流心,不過我呢份就冇喇其實一開始上蠔同湯我真係覺得幾唔錯,仲奇怪點解咁冷清,點知之後真係冇一項係滿意不過
價格比其他西班牙餐廳相宜

單係一個PAELLA都值$300

生蠔
有齊3款生蠔,都幾新鮮,日本蠔最肥美

法式龍蝦湯
好香濃,麵包係蒜蓉包,焗得岩岩好,幾有誠意

Croquette

Tapas - Octopus $78

Tapas - Spanish tortilla $78

Parma ham with melon
正正常常

Seafood Paella
飯都唔係好香濃海鮮味,完全冇飯焦

cheesecake
見人地食係流心,不過我呢份就冇喇

不過值得一讚既係佢地服務態度好好
$450 (Dinner)