2005-11-13
2005/11/07自從去過尖沙咀個間, 對火間土冇咩好感, 不過朋友提議黎呢度慶祝我既生日, 我都不便推遲, 一行三人黎左cwb既分店點左:任選三款魚生盒(三文魚, 帶子, 甜蝦) $100 - 好新鮮軟殼蟹沙律卷$90 - 味道ok, 如果軟殼蟹係岩岩炸好就仲perfect三文魚芒果卷$80 - 估唔到呢兩種味道加埋出奇地夾鵝肝扒壽司$98 - 大件就大件, 不過口感乾左的白汁焗蟹肉飯$48 - 的芝士好好味, 不過太"流"喇, 如果食左佢就食唔到其他野焦油鐵鍋粟米$29 - 真係好好味, 不過份量太少喇鐵鍋八爪魚丸$38 - 味道不俗炸黃金魷魚圈$50 - 成晚唯一唔好食既野, 好咸同唔熱呢度既service同食物都好過尖沙咀, 不過如果為左個view既, 就冇計啦~ 不過我個人就寧願黎呢度都唔會再去尖咀, 同埋呢度最好就係易book同唔駛等咁耐位
點左:
三文魚芒果卷$80 - 估唔到呢兩種味道加埋出奇地夾