2022-07-12 60 views
鳴虎(土瓜灣)經過見到個職員好熱情咁叫我哋入去試,被佢打動到就試下呢間啦🤣。 原本以為淨係食燒肉估唔到原來仲有拉麵食。 職員服務態度好好,仲會推介唔同既食物俾我地揀👍🏻。我就叫咗個商務午餐牛肉飯,朋友就叫咗個鳴虎拉麵, 仲叫咗個小食芝麻雞翼。設加一服務費💲。🍴灸燒M5牛肉飯 ($98)配3大塊牛, 職員話牛肉係三至五成熟,個口感會係最好, 的確係幾好食,啲肉都好冧,配生蛋黃牛肉汁好香👍🏻套餐有沙律菜配柚子汁, 有麵豉湯材料有海帶,櫻花蝦😋😋😋😋😋🍴鳴虎拉麵($86)豬骨湯底都好濃,份量適中, 朋友額外加咗麵($8)同埋荀($8)😋😋😋😋🍴芝麻雞翼($38)唔知點解食食下覺得有少少辣,同埋食得多就有啲咸😋😋😋
鳴虎(土瓜灣)

🍴灸燒M5牛肉飯 ($98)
😋😋😋😋😋

🍴鳴虎拉麵($86)
😋😋😋😋

🍴芝麻雞翼($38)
唔知點解食食下覺得有少少辣,同埋食得多就有啲咸
😋😋😋
$131 (Lunch)