2010-03-30 7 views
今次第二次去食.. 同左另一個朋友. 朋友叫左推介的十勝豬肩脥定食. 我試左佢一件.好有口感. 豬有咬口. 要辣汁. 唔係太辣. 應該講唔多辣.但係個汁好密味.. 幾好食. 我自己叫左個十勝薄燒豬扒定食. 味道都Ok. 不過遍乾.. 左d, 都可以. 接受. 個飯似似日本米. 唔太濟.. 竟然今次一個人食得哂. 個小食涷豆府.比第一次食 大舊d 好食d. 個熱湯好暖胃. 有隻蜆在內裡, 冇乜蜆味. 但係夠熱. 好正~ 另外還叫左兩個小食. 係唔知乜乜腸. 話有豚肉在腸內. 但係好肥. 唔多good. 第二個叫左「串燒豚肉」第二次食啦. 係至愛. 有格肥格舊. 好正. 跟個汁好配合.服務好左.. 我覺得. waiter 夠人做野. 有禮貌左. 我地入去都好早. 六時許. 冇乜人.. 環境係暗暗的. 都坐得幾舒服. 可能太早入去. 佢冇乜開冷氣. 有點局. 差不多七時先至開行冷氣咋.. 整体上.都係可以再去一次. 朋友第一次去. 佢都讚那個豬肩脥好好食.
今次第二次去食.. 同左另一個朋友.
朋友叫左推介的十勝豬肩脥定食. 我試左佢一件.好有口感.

我自己叫左個十勝薄燒豬扒定食.
味道都Ok. 不過遍乾.. 左d, 都可以. 接受.
個飯似似日本米. 唔太濟.. 竟然今次一個人食得哂.

個小食涷豆府.比第一次食 大舊d 好食d.

另外還叫左兩個小食.

我地入去都好早. 六時許. 冇乜人..
環境係暗暗的. 都坐得幾舒服.
可能太早入去. 佢冇乜開冷氣. 有點局.
差不多七時先至開行冷氣咋..

整体上.都係可以再去一次.
朋友第一次去. 佢都讚那個豬肩脥好好食.
$67.20 (Dinner)
  • 豬肩脥.