2022-12-03
個日同班fd唸住食近啲就諗住行去杏花邨搵間嘢食,咁啱就搵到呢一間食台灣嘢嘅餐廳。開頭入到去其實都幾正常,落單要自己出去俾錢,但個餐送到黎嗰陣就發現有問題,分量同價錢不成比例,雖然話係杏花邨嘅餐廳價錢都通常偏貴。但係你一碗麵用筷子一夾就冇曬都好誇張wor,滷肉飯啲老玉又少,飯又少,唔講以為係BB餐食。我嗰陣買咗個套餐$64連小食+飲品,我個鹽酥雞其實還好但係個豬扒真係唔掂。味道口感完全唔似。飲品整好咗又唔送過嚟,又唔係忙,等到人哋食晒先送來係咪有啲過分啊?要過客特登出去同個店員講,佢先肯用3秒幫你整好杯飲品。匙羹一睇就知冇洗過,啲污漬一大塊黐線叫個客自己用紙巾抹,唔係話一個喎,係一大堆匙羹。店員態度又差問佢幾時跟杯嘢飲又唔理人,如果要來杏花邨食一定唔會揀呢間😅