2023-08-28
服務好惹味串燒小店🌸自由配搭 $110/10串🌟🌟🌟🌟🌟🍀牛舌—入味,超軟熟口感🍀五花腩—油脂分明,肉質有咬口🍀雞腎—脆口彈牙,入味🍀雞腳筋—串燒好少有這款,口感脆卜卜🍀魷魚鬆串—超juice,而且成梳魷魚鬆黎食,大滿足🍀韮菜—新鮮,韮菜好好味🍀蒜芯—新鮮,夠脆口🌸燒原條茄子 $38🌟🌟🌟🌟放蒜泥配茄子,夠惹味,茄子都算大條🌸燒羊架 $38/一件🌟🌟🌟🌟🌟燒到啱啱好,羊味甚重,厚度剛好,肉質嫩滑。🌸焗蒜蓉金菇花甲 $48🌟🌟🌟🌟🌟夠大兜,花甲超清甜,金菇爽脆,湯底清甜======詳情======正斗串燒火鍋燒得起 (深水埗)深水埗營盤街140號薈悅地下8號舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #深水埗美食 #深水埗好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報料 #夏日打卡日常 #夏日打卡挑戰 #串燒 #焗蒜蓉金菇花甲 #燒羊架 #燒原條茄子 #雞腳筋 #牛舌 #韮菜 #蒜芯 #營盤街 #正斗串燒火鍋燒得起
🌸自由配搭 $110/10串🌟🌟🌟🌟🌟
🍀牛舌—入味,超軟熟口感
🍀五花腩—油脂分明,肉質有咬口
🍀雞腎—脆口彈牙,入味
🍀雞腳筋—串燒好少有這款,口感脆卜卜
🍀魷魚鬆串—超juice,而且成梳魷魚鬆黎食,大滿足
🍀韮菜—新鮮,韮菜好好味
🍀蒜芯—新鮮,夠脆口
🌸燒原條茄子 $38🌟🌟🌟🌟
放蒜泥配茄子,夠惹味,茄子都算大條
🌸燒羊架 $38/一件🌟🌟🌟🌟🌟
燒到啱啱好,羊味甚重,厚度剛好,肉質嫩滑。
🌸焗蒜蓉金菇花甲 $48🌟🌟🌟🌟🌟
夠大兜,花甲超清甜,金菇爽脆,湯底清甜
======詳情======
正斗串燒火鍋燒得起 (深水埗)
深水埗營盤街140號薈悅地下8號舖
================