(Non-member)
2010-03-04 2 views
昨天中午去了此餐廳買外賣, 因為附近中午真是太逼人了. 一向都覺得雖然佢地d出品味道不是最好, 但質素還不差吧, 點知這幾次去都出事.落了order 後, 企係門口等了15分鐘, 點知見到每次出單都是叫都係遲來的先上岸, 遲過我落單的個個都攞走哂, 點解我仲未有? 問收錢個阿姐, 佢仲大聲反問番你叫了咩架, 俾了錢未架, 問完後竟然就咁係等送外賣個堆袋中, 好就手的抽了個比我. 我心想有冇搞錯, 呢推外賣已放了好耐, 但等了咁耐, 唯有接住拎走, 點知出了門市一望, 原來都唔係我order 的餐, 返轉頭搵頭先個阿姐換, 換來的只是黑面, 跟住佢就係個堆外賣袋中, 抽出其中一個盒同我換了就算. 唉.我返到公司, 打開盒都唔開胃, d野食同野飲全部都是凍的, d野又點可能好食. 外賣又冇登記, 落單冇哂次序, d服務態度又極差, 但係價錢佢又唔係平, 真係換來一吐氣, 以後都唔想再幫襯啦!!!

2010-03-03