2019-09-29 336 views
一入到去我地本身諗住搵位坐,個侍應生第一句就話一定要8點鐘交檯,都覺得態度麻麻不過當時6:45現場還有好多吉檯,我地覺得都夠時間所以決定食。因為我地兩大一手抱bb,要求要bb椅但前後問了兩次先安排到。到點餐,我先生order黑毛豬但問要幾成熟...Order哂個侍應好細聲問:前菜係咪一齊上?心諗:咩一齊上呀?問了3次先聽得明個意思原來係個頭盤個湯同主菜係咪可以一齊上?其實你又限人時間我都無得要求d咩架啦😅食完後還比甜品menu, 即使食吾飽但因時間有限沒有order就走了。總括來說,食物質素還可以但份量很少,魚柳既薯菜得3舊薯仔兩棵西蘭花,男士應該食吾飽但價錢不是很便宜,服務奇差先係趕客原因!

到點餐,我先生order黑毛豬但問要幾成熟...

Order哂個侍應好細聲問:前菜係咪一齊上?