最後悔既晚餐選擇 食小菜要好似法國大餐咁等6點幾過去 無乜人 唔需要等落單叫寫野,老闆叫我地等等 轉頭過黎,點知佢帶個客入坐 直頭唔記得左,要叫幾次先有人黎落單。叫左個黃金脆皮豆腐 食左無咸味肯定無落椒鹽 表面淨係得炸蒜,同老闆講,佢即刻反駁話落左好多(淨係得炸蒜嘛!) ,講多幾次先話拎入廚房落鹽 出黎同我講落左好多架喇收碟見到我地食晒豆腐 又係到暗串我地食晒😒 我唔食你係咪會退錢先? 食完酸菜魚、豆腐都仲未有炒勝瓜… 就咁觀察左一陣樓面,發覺淨係得個着制服既姨姨係知自己做緊乜,老闆同另一個女都「迷惘地」忙如果你有法國時間慢慢食、兼且唔介意會漏單 ,都建議你黎試下既 btw 記得有菜品唔滿意都唔好同老細講 佢第一時間一定死撐無問題菜色唔係特別 價錢同份量未必成正比 自行考慮啦,茶位每人10,早知一人叫一壺
最後悔既晚餐選擇 食小菜要好似法國大餐咁等

6點幾過去 無乜人 唔需要等

食完酸菜魚、豆腐都仲未有炒勝瓜…

2024-09-29
$125 (Dinner)