2017-01-03 2751 views
1行12人蒸氣火鍋服務態度超差, 首先上到去話無訂位, Check 完又Check 話無. 明明已經訂左. 最後話唔緊要,有位可以坐.未開始,蒸氣鍋已經壞左,整左15-20分鐘. 叫我地轉8人台, 12人點坐??食物, 龍蝦算OK, 其他野真係唔新鮮.呀姐又無服務企係到睇電視. 全場只有4-5個服務員. 廁所又污糟.賣單時,食物報錯價錢, 呀姐話唔知, 話她負責樓上. 唔關她事. 同經理Check 下又唔Check, 話我地10幾人聽錯價, 自己行開, 真係無禮貌, 無服務. 10幾分鐘后, 經理先行埋來, 道歉話報錯價.垃圾食物+垃圾服務.全晚大把位,唔會滿, 我開始知點解.真係無下次.
1行12人蒸氣火鍋

食物, 龍蝦算OK, 其他野真係唔新鮮.

10幾分鐘后, 經理先行埋來, 道歉話報錯價.
垃圾食物+垃圾服務.

全晚大把位,唔會滿, 我開始知點解.

真係無下次.
2017-01-01
$400 (Dinner)