(Non-member)
2008-03-28 4 views
本著同幾位同事中午去試下新菜式, 最終被其包裝所給引, 初踏進門口, 覺得裝修ok, 樓底高, 感覺幾舒服, 但在落單後, 服務問題終於來了.....小至倒番水, 跌餐具, 最大問題是我們等了半個鐘, 其中2人先有得食, 其餘人仲要等, 到大家食完叫餐飲, 等了15分鐘仲未有, 於是大家決定埋單, 無謂再花時間在這裹, 於是向服務生要求埋單, 並說明餐飲等得太久不用上, 到俾錢時, 我向經理表明他們的服務太差, 卻只換來一句對不起, 並沒有作出任何解釋!平心而論, 食物一般, 不見特別, 由其午市只得set lunch沒有太多選擇, 如花得起$100以上, 可以有許多選擇, 無需去一間食物一般服務九流的餐廳.